Vochtbestrijding Deinze

Heeft u vochtproblemen in uw woning, zoals opstijgend vocht in uw muur, water in uw kelder, schimmel- en condens problemen in uw woning. Dan is Tibas bvba de aangewezen partner om u een professionele oplossing aan te bieden. Als professionele vochtbestrijder, bieden wij 30 jaar garantie.


Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in de regio Deinze, en hebben een uitgebreide klantenlijst, van tevreden klanten. Daar Tibas bvba een familiaal bedrijf is, bieden wij oplossingen op maat tov de totaaloplossingen van multinationals.
U kan steeds rekenen op onze vochtanalisten, die een eerste bestek opmaken van het vochtprobleem in uw woning. Een vrijblijvende offerte wordt opgemaakt zodoende heeft u een duidelijk beeld van de kostprijs van de vochtbestrijding.

Vochtproblemen kelder regio Deinze

Tibas bvba is gespecialiseerd in vloerdrainages, omdat de grondwaterdruk vaak te hoog is in een kelder en het onmogelijk is aan de buitenzijde van de keldermuur te werken, helpen de meeste muur injecties niet.
Met onze vloerdrainages in kelders hebben we al veel vochtproblemen in Deinze verholpen. Deze totaaloplossing voor uw vochtige kelder, biedt u een zekerheid dat de kelder als een permanente extra ruimte in uw woning wordt.

Opstijgend vocht regio Deinze

Eerst maken we een grondige analyse van uw woning inzake het vochtprobleem in uw muren. Hieruit volgt een doelgerichte behandeling, gaande van het plaatsen van een vochtkering tot injecties onder lage of hoge druk.

Schimmel en condens problemen in Deinze

Door een te hoge luchtvochtigheid kan condens en daardoor schimmel ontstaan in uw woning. Badkamers en keukens hebben hierdoor vaak schimmelvorming op de muur. Tibas biedt hiervoor een passende ventilatie oplossing, die een EU ecologisch label draagt. Veel woningen in Deinze hebben dankzij Tibas geen schimmelprobleem op hun muren, dankzij deze adequate vochtbehandeling.

 

Regio's vochtbestrijding